Страницы

четверг, 20 февраля 2020 г.

«У нашій пам’яті вони назавжди залишились»

«У нашій пам’яті вони назавжди залишились»
Герої такі не вмирають,
Вони будуть вічно живі.
Героїв завжди пам’ятають
На небі й на рідній землі!

          20 лютого ми відзначаємо річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє. 
          Небесна сотня… За кожним із тих імен, крилася своя доля, свої труднощі і свої радощі, але їх всіх об’єднала одна ціль: вони повстали проти насилля, несправедливості у своїй країні, кожен здійснив особистий подвиг — віддав найцінніше — своє життя заради нової України.
          В цей день здобувачі освіти ЗОШ №5 зібралися разом біля меморіальних дошок Довганюка В. та Корачевського С. щоб вшанувати пам’ять героїв Майдану, героїв АТО, які померли за світле майбутнє України, мирних жителів, які полягли в неоголошеній війні на Сході України та присвятили їм хвилину мовчання.
          Ми пишаємось і не забудемо безцінний подвиг наших земляків: полковника Володимира Довганюка та Майора Станіслава Карачевського і в знак великої пошани учні 10-А класу разом з класним керівником Страшко О.П. поклали квіти.
 

І буде мир, і буде спокій,

Свободи дух підкорить Небеса.

Розпустить коси пава ясноока,

То Україна - то твоя земля!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий