четверг, 24 октября 2019 г.

Давайте знайомитися!

Знайомство з кандидатками
24 жовтня в актовій залі пройшов захід, метою якого було знайомство кандидатів в президенти з впливовішою частиною виборців - активами класів середньої та старшої ланки навчання. Кандидатками цього року були Анастасія Дмитренко, здобувачка освіти 10-Б класу, та одинадцятикласниця Валерія Єпіхіна. Учениці старшої школи оголосили кожна свою програму дій: перелік справ, які вони мають виконати, та обіцянок, які вони мають стримати протягом року управління на посту президента.
 Надалася можливість виборцям поставити питання своїм кандидаткам. Усі запитання були адресовані Валерії Єпіхіній, багато хто з учнів не був впевнений, що ідеї, які запропонувала одинадцятикласниця, можливо відтворити у життя.
"Кто этим всем будет заниматься", "президенты только для галочки", "в нашей школе невозможно что-то нововвести" та інші подібні коментарі лунали коридорами після закінчення заходу.
"Я вважаю, що і Настя, і Лера гідні кандидатки в президенти", - поділився своєю думкою активний учень школи Микита Чернишов. "Програми дій досить цікаві, хотілося що б їх ще виконали", - додала президент 10 Б класу Валерія Бухтіярова.
25 жовтня пройдуть вибори. Сподіваємося, переможе найкращій.

Кореспондентка та фотокореспондентка Анастасія Кокора.
 
 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий