вторник, 17 сентября 2019 г.

З Днем народження, рідне місто!

«Бердянськ у серці назавжди»

Бердянськ, неначе чайка над морями,

Немов таврійська пісня у степах,

Ростеш, чудове місто, разом з нами,

Живеш, як світоч, у палких серцях.

Саме такі учні нашої школи з палкими серцями і душами взяли активну участь у проведені святкового заходу приуроченому Дню міста «Бердянськ у серці назавжди», що відбувся 17.09.2019 на подвір’ї ЗЗСО №5. Від щирого серця директор школи Вікторія Миколаївна Саютіна привітала всіх зі святом.

Серед почесних гостей поруч з нами був присутній Завальнюк Микола Антонович, який став свідком тих не легких часів, коли на землі мирного Бердянська прийшли ворожі війська. Учні та педагогічний колектив привітали ветерана та у подарунок пролунала пісня у виконанні Солонського Гліба. Завдяки ветеранам ми сьогодні святкуємо Дінь міста, але не всі захисники української землі та бердянщини повернулися з поля бою живими. Тому в знак поваги та вдячності за наше мирне небо всі присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, а учні 5-А класу (класний керівник – Кокора Т.В.) поклали квіти до меморіальних дошок Карачевського С. та Довганюка В. Закінчилося свято феєричним флешмобом учнів 6-Б (класний керівник – Солонська Л.В.) та 4-А (класний керівник – Казакова С.І.) класів. Бердянськ завжди житиме в наших серцях, і де б ми не були, завжди пам’ятатимемо нашу малу Батьківщину!

Любий Бердянську! З Днем народження! Бажаємо, щоб любов і доброта, щастя і милосердя, багатство і здоров’я, завжди крокували з тобою.

 
 

Класні години, присвячені Дню міста та 76- річниці визволення Бердянська від нацистських загарбників.


17 вересня на першому уроці у 1-11 класах пройшли класні години. На цих уроках класні керівники розповідали здобувачам освіти про героїчне минуле нашого міста.

 
 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий