пятница, 20 сентября 2019 г.

Профілактична бесіда

Зустріч з представником ювенальної превенції

Спілкування учнів з представниками органів внутрішніх справ з метою профілактики та запобігання проявів протиправної поведінки – дієвий інструмент оздоровлення суспільства та захисту прав дітей.
19 вересня цього року в актовій залі ЗЗСО № 5 відбулася зустріч учнів четвертих класів з інспектором ювенальної превенції Олександром Сергійовичем Тімченком. Діти дізналися не лише про термін «ювенальна превенція», а й прослухали бесіди-лекції стосовно протидії булінгу. Зокрема були порушені такі питання, як «Булінг у дитячому середовищі», «Правила поведінки дітей у навчальних закладах та соціумі» та «Недопущення вчинення правопорушень та відповідальність за них».
Діти не лише прослухали розповідь про те, що варто, а чого неможна робити, але й переглянули відеоролики про те, як діяти в тому чи іншому випадку, як допомогти, до кого звертатися в разі виникнення складної ситуації. Виклад матеріалу в доступній для молодших школярів формі дозволяє налагодити порозуміння та попередити помилки. Сподіваємося, що здобуті знання допоможуть у майбутньому чинити гідно.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий