понедельник, 2 декабря 2019 г.

Міс осінь

Красою і талантом своїми засяй, щоб ми тебе побачили!
Україна здавна славиться красунями. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість та багата фантазія. Саме  такими рисами наділені і наші дівчата, які брали сьогодні участь у конкурсі «Міс Осінь 2019».
В актовій залі 2 грудня (не дивуйтеся чому осінній захід проводиться зимою, деякі обставини змусили нас це зробити) пройшов конкурс «Міс Осінь 2019», у якому мала пройти нелегкі випробування кожна учасниця, а саме: Єлизавета Котляр, Діана Данільчук, Анастасія Ілієва, Тетяна Шпількова, Марія Пасічник, Марія Сакун, Валерія Яресько, Анастасія Дмитренко, Валерія Теплицька та Анастасія Третьяк. У ролі компетентного журі, наша вельмишановна суддівська колегія, виступали директорка школи Віта Миколаївна Саютіна, заступниці директорки Ольга Василівна Шматова та Юлія Іллівна Глушко, і вчителька української мови та літератури Світлана Вікторівна Литвиненко. Кожний конкурс вони оцінювати в 5 балів.
Перший конкурс – «Яка я». Кожна дівчина повинна була протягом трьох хвилин розповісти про себе, розкрити свій образ або підготувати візитку у вигляді відео чи презентації, останній варіант обрали більшість наших учасниць і дуже креативно й відповідально підійшли до цієї ідеї. Наступне випробування – інтелектуальне. Усі конкурсантки мали дати вичерпну відповідь на те запитання, номер якого вони вибрали. Питання, що кривити душею, були складні, але головна думка цього завдання – використати усю свою харизматичність, кмітливість та креативність, із чим наші дівчата гідно впоралися. Третій конкурс підтвердив, що українські дівчата – найкращі господині. Вдома кожна з учасниць приготувала найулюбленішу страву, а процес створення витвору кулінарії глядачі мали можливість переглянути за допомогою відео. Підійшов час до показу мод. Дівчата повинні були підготувати осінній образ, вкласти в нього найбільше фантазії і, звичайно ж, душі. Ось і підійшла черга до останнього, цікавого та захоплюючого конкурсу – «Мій талант». Вже зрозуміло із назви, що кожна конкурсантка повинна була продемонструвати на суд журі свій талант, тобто номер у власному виконанні. Суддівська колегія мала за пятибальною системою оцінить у цьому випробуванні оригінальність виступу та артистичність під час його виконання.
Журі було дуже важко визначити найкращу дівчину, бо всі учасниці  конкурсу були і є гідними цієї перемоги, кожна неперевершена, сильна, чарівна і прекрасна. Були і сльози, і розпач, і гнів, і сум, але, дівчата, ви маєте це знати: серед шістсот здобувачів освіти саме ви кинули виклик, насамперед собі, це вже говорить, що сміливість – ваша характерна риса, а складнощі вам не страшні. Ви отримали великий досвід і зробите аналіз своїх помилок, зрозумієте, яка проблема завадила здобути головну номінацію та будете працювати над її вирішенням. Кожна з вас сьогодні перемогла в очах друзів і батьків. Ви всі найкращі, ніколи не зупиняйтеся і крокуйте далі до своєї мети!
За рішенням журі Єлизавета Котляр – переможниця номінації «Міс Осінь 2019» молодшої категорії, і Валерія Яресько володарка головного титулу конкурсу старшої категорії.
Вітаємо!!!




















Комментариев нет:

Отправить комментарий