четверг, 19 декабря 2019 г.

День Святого Миколая

День Святого Миколая
Маленькі американці чекають подарунок у червоній шкарпетці, діти Росії шукають його під ялинкою, а український святий Миколай Чудотворець ховає сюрприз для слухняних малюків під подушкою. Так, так, для слухняних...
Святий Миколай такий заклопотаний, всіх маленьких українців треба привітати і ласощі під подушку заховати. Чудотворець турбується, щоб кожний бешкетник чи бешкетниця, розумник чи розумниця отримали свій подаруночок, як нагороду за добрі справи, зроблені за цей рік. Тому Миколай має помічників. Йому допомагають янголи, прекрасні, чисті створіння, але й чортеня прикладає всі зусилля, щоб свято не вдалося, щоб подарунків не було, а діти стали найнечемнішими у світі! Однак Миколай не дозволить цього, він любить усіх діточок, кожного оберігає. Якщо попросити чуда, воно обов'язково здійсниться! Вірте у магію, поки маленькі.
Наші шкільні янголи привітали здобувачів освіти всіх вікових категорій зі святом. Маленькі помічники Миколая не дали чортеняті зіпсувати довгоочікуване свято, і завдяки своїй доброті пробачили всі  витівки бешкетника.
Вітаємо всіх з Новорічними та Різдвяними святами!




Комментариев нет:

Отправить комментарий