четверг, 20 февраля 2020 г.

«У нашій пам’яті вони назавжди залишились»

«У нашій пам’яті вони назавжди залишились»
Герої такі не вмирають,
Вони будуть вічно живі.
Героїв завжди пам’ятають
На небі й на рідній землі!

          20 лютого ми відзначаємо річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє. 
          Небесна сотня… За кожним із тих імен, крилася своя доля, свої труднощі і свої радощі, але їх всіх об’єднала одна ціль: вони повстали проти насилля, несправедливості у своїй країні, кожен здійснив особистий подвиг — віддав найцінніше — своє життя заради нової України.
          В цей день здобувачі освіти ЗОШ №5 зібралися разом біля меморіальних дошок Довганюка В. та Корачевського С. щоб вшанувати пам’ять героїв Майдану, героїв АТО, які померли за світле майбутнє України, мирних жителів, які полягли в неоголошеній війні на Сході України та присвятили їм хвилину мовчання.
          Ми пишаємось і не забудемо безцінний подвиг наших земляків: полковника Володимира Довганюка та Майора Станіслава Карачевського і в знак великої пошани учні 10-А класу разом з класним керівником Страшко О.П. поклали квіти.
 

І буде мир, і буде спокій,

Свободи дух підкорить Небеса.

Розпустить коси пава ясноока,

То Україна - то твоя земля!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий