понедельник, 3 февраля 2020 г.

Зустріч шкільних друзів

Вечір зустрічі шкільних друзів!
          За традицією, 2 лютого у стінах святкової актової зали пройшов вечір зустрічі випускників ЗЗСО № 5. 
          Був особливий вечір, бо випускники школи і вчителі мали можливість повернутися у минуле та зануритися в атмосферу тодішніх шкільних років. Ювілейними випусками стали 1960, 1970, 1980,1990, 2000, 2010 та 2019 роки. Колишні учні, вже дорослі люди зі своїми життєвими позиціями і принципами, подякували та від щирого серця побажали вчителям нашої школи терпіння, щастя, розумних та гарних учнів і найголовніше - здоров'я.

          За старою доброю традицією під час вечора проводиться церемонія нагородження випускників за такими номінаціями: «Найпунктуальніший випускник», «Символ школи» та «Найдружніший клас». Переможицею в номінації «Найпунктуальніший випускник» стала випускниця 2000 року Чулакова Інна Володимирівна. Переможцем у номінації «Символ школи» став Губар Євген Вікторович, випускник 2000 року, саме він завітав на вечір зустрічі п’ятим бо саме це число є особливим і символічним для нас. Випускники 2000-го року, у яких ювілей - пройшло 20 років з миті, коли вони востаннє сиділи за партою, - стали переможцями в номінації «Найдружніший клас», бо пришли у складі 20 чоловік. Тетяна Володимирівна Кокора - їхня класна керівниця та найкращий друг і наставник по життю, зізналася, що ці діти були її першими, вона їх дуже любить і з посмішкою згадує теплі та добрі моменти, плекає спогади та з нетерпінням чекає нової зустрічі. На зустріч зі своїм класним керівником, Кокорою Тетяною Володимирівною, також завітали випускники 10-А класу, випуск 2010 року. Колишні учні з теплотою та вдячністю згадували шкільні роки.
          Колишні учні 11-Б класу, випуск 2010-го, у яких теж ювілей - 10 років - завітали на свято зустрічі шкільних друзів з гарним настроєм і ностальгією про минулі безтурботні будні, проведені в стінах нашого освітнього закладу. Вони подякували своїй класній керівниці Надії Петрівні Самилічевій та іншим вчителям за потрібні знання, старання, підтримку, добро, яке вони вклали у їхні серця, та безмежну любов.
          На сцену вийшли також наймолодші випускники, які закінчили рідну школу в тому році. Їхня муза - Світлана Вікторівна Литвиненко, яка віддає своїм учням усі сили, душу, людяне серце, учителька, котра не боїться труднощів і легко їх перемагає, була рада зустрічі зі своїм колишнім 11 класом.
          Найкращий період життя - це роки, проведені за партою. Не забувайте свою рідну школу. Вона завжди пам'ятає вас і чекає на ваш прихід.







Комментариев нет:

Отправить комментарий